Bijeenkomst: Natuurwerkdag en communicatiemiddelen bij bepaalde doelgroepen

Werkgroep ondersteuning en werkgroep activiteiten van Groene Loper Zwolle nodigen jullie van harte uit voor een bijeenkomst op donderdagavond 22 september vanaf 19.30 uur inDoepark Nooterhof (Goertjesweg 1, Zwolle, let op: dit keer niet in de Kruidwish, maar bij de ateliers/restaurant). Vanuit werkgroep ondersteuning (o.l.v. Milieuraad Zwolle) kwam naar voren dat het hen heel leuk leek om met zijn allen de Natuurwerkdag te organiseren in november. Dit idee pakken zij samen met werkgroep Activiteiten op. Tijdens de Natuurwerkdag werken jong en oud aan natuur en groen dichtbij huis. Samen met elkaar en met de buurtbewoners de handen uit de mouwen steken op je buurtinitiatief.

Tijdens de bijeenkomst op 22 september zal Erik de Kruif vanuit Landschap Overijssel vertellen wat de Natuurwerkdag precies inhoudt. Ook zal Ferenc van Damme van provincie Overijssel aanwezig zijn. Hij komt vertellen over hoe je bepaalde doelgroepen kunt bereiken voor je buurtinitiatief en welke middelen je daar voor kunt inzetten. Ook als het je dus niet lukt om met je initiatief mee te doen met de Natuurwerkdag, is dit een hele nuttige avond. Het verhaal van Ference komt namelijk voor alle activiteiten die je als initiatief organiseert heel goed van pas.

I.v.m. de catering willen we je vragen om je op te geven via deze link: https://docs.google.com/forms/d/14FRpBmQlgQQHABVvwh0nsqVWqkq0ub4jx_nQLtUJQP4/viewform?usp=send_form

Ferenc heeft gevraagd of jullie vooraf aan de bijeenkomst een test te doen via onderstaande link:
“Om alvast een beetje ‘in the mood’ te komen vragen we je ter voorbereiding op de bijeenkomst een test te doen. Ga hiervoor naar de volgende link:  http://www.motivaction.nl/mentality en klik vervolgens op ‘doe de Mentality-test.’ Het kost ongeveer een kwartier om de test te doen, maar dan krijg je ook direct de uitslag, en een altijd kloppend plaatje van de stijl van het interieur van je eigen huis! Onthoud de uitslag, of print en neem mee naar de bijeenkomst!”

Wij hopen jullie 22 september te ontmoeten.

Vriendelijke groeten,

Werkgroep ondersteuning en werkgroep activiteiten van Groene Loper Zwolle