Geld aanvragen voor groenere buurten en straten: inloopavond 21 november

Op dinsdag 21 november kunnen buurtinitiatieven geld aanvragen voor vergroening van hun buurt of straat. De Groene Loper Zwolle heeft van 16.00 tot 20.30 uur op de Nooterhof de jaarlijkse inloopavond voor NLdoet. Je kan dan 350,- euro aanvragen voor financiering van o.a. geveltuinen, insectenhotels en vogelkastjes. Ook buurtinitiatieven zonder rechtsvorm kunnen via Groene Loper Zwolle een aanvraag doen. Hiervoor werken we samen met stichting BoosterZ.

Je kunt langskomen in het Earthship van De Nooterhof (Goertjesweg 3, Zwolle). Het kernteam van Groene Loper Zwolle zit dan met laptops klaar om jouw financiële aanvraag in te dienen bij het Oranje Fonds. Ook zijn er deskundigen aanwezig om jouw initiatief verder vorm te geven. Aanmelden en meer informatie via www.Groeneloperzwolle.nl/NLdoet

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Het Oranje Fonds wil met NLdoet laten zien hoe belangrijk actieve bewoners voor de samenleving zijn.

Groene Loper Zwolle stimuleert groene initiatieven van buurten en straten in Zwolle. Doet jouw buurt ook mee? Lees hier meer.